Thursday, December 30, 2010

Jeans and belt

jeans sudah longgar tahap gaban!
jeans yg aku suka
yg sudah 5 tahun agaknya usianya
sudah menjadi semakin longgar
dalam tempoh 5 tahun aku pakai
x pernah skali pun aku pakai belt
gemuk mcm mana pun jeans tu muat
kurus macam mana pun jeans tu x longgar
tp rasa kali ni kurus melampau
tetiba arini pakai kena guna belt
pasal dah longgar sangat
kak nor dah byk kali kata aku semakin kurus
maybe sbb aku x bape selera makan 2 3 minggu ni
penyakit aritu dtg semula
makan n rasa nak muntah
itu la punca aku kena buat full blood test n tiroid blood test
bukan best kurus2 ni
duduk sakit punggung pasal tulang je ada
hahaha

No comments: