Monday, July 18, 2011

bersantai

hari ini hari utk bersantai
dari pagi relax2 jalan ke pasar jmpa kak nor berborak
blk dr psr breakfast dgn kak lina n yana
borak2 lg mcm2 cerita
keluar pula ke ampang park buat facial
tetiba rs nk try sbb pernah buat skali je dulu
puas hati dan rs blh buat lg bila budget ada
huhu
selesai facial makan dulu kt nasi ayam ampé
tp makan nasi goreng usa aje
kak lina makan koey teow goreng basah
yana pula makan nasi berlauk ayam dan sayur
borak2 sekejap dan berjalan2 dlm ampang park
dah xtau nak jalan mana lg terus keluar drive
kak lina tunjukkan jln dr opis aku utk ke bejaya timesquare
maklum esok aku kena pegi setup booth kt sana utk IPv6 conference
dah tau jalan terus pula aku drive ke jalan pasar
membeli ikan gapi pula
saja nak bela sbb bosan kt umah xde apa
beli sepasang aje ckp la
nak beli sugar glider mahal gila
seekor rm500
waaaa dah la busuk tp mahal pula
blk dr jln psr terus ke titiwangsa
lepak2 sambil minum air mineral
kak lina biasa cincau pilihan hati
yana pula ice lemon tea
dan agak lama borak yana ajak beli goreng pisang
lepak lg tp dibawah pokok pula
lepak punya lepak sampai la dah ke ptg
terus pulang ke rumah masing2
aku melepak dulu kt umah kak lina
dah seminggu tido sini liat pula nk pulang ke rumah
dah seronok ada teman la katakan
malam nanti pulang juga kerumah
dah lama rumah terbiar sian pula
tambahan dah ada ikan ni
nak kena cr bekas
senang bela ikan yg x payah pakai oxygen
jimat elektrik aku
dah la duduk sorang
jarang ada kt rumah
tiap2 bulan elektrik cecah rm20+
punya la x logik
geram sampai aku saja xnk byr elektrik
huhuhu
byr skali harung je dgn bulan depan nanti

batuk nampaknya dh semakin baik
kak lina bagi makan ubat batuk and air asam jawa
malam2 dia kejutkan suh minum
terharu gitu
kalau duk umah sorang sapa plak nak tlg bancuhkan soma
dah sihat ni boleh la pulang kerumah
asal demam n x sihat tido umah kak lina
pastu sebarkan penyakit pd keluarga mereka
hihi
bukan sengaja
tp kalau duduk sorang susah kalau apa2 jd
moga2 tiada apa yg x baik berlaku
amin ya Allah

2 comments:

yA said...

ala smp ati x wat facial at my place. fueee

IsMa said...

Ya, akak pegi tmpt murah aje. Heee :D