Wednesday, November 9, 2011

Coffee Bean

aku sgt addicted to pure double chocolate ice blended
everytime nmpak coffee bean confirm aku beli
dan sesiapa je yg keluar dgn aku kena paksa beli gak
huhu
tak suka la beli satu semata nak singgah

semalam beli kt the curve
budak cashier tu salah ambil order aku
dia dh chargepun kad debit aku tu
bila member dia tnya kau dh charge ke
dia cakap belum
dah balik umah hati terdetik nak tgk transaction for today kt maybank2u
tgk ada dua transaction terus je aku buka email
sent email to coffee bean
tp sampai arini takde respond

siang td cerita dgn kakak aku
dia suruh call maybank cerita mcm mana boleh double charge
banyak btl security question ditanya
maybank janji buat pemulangan baki dlm tmpoh 3-7 hr bekerja
tak kisah la
janji dpt blk duit tu

duit dr touch n go pun x dpt lg
ni dah dua bulan nk msk tiga bulan
janji dlm tempoh sebulan akan pulang blk

inilah payahnya
amik duit kita cepat
nak minta pulang balik payah
sakit hati je dgn kelembapan sistem

No comments: