Saturday, November 5, 2011

tender

minggu ni ada dua tender kena settlekan
malam td smpai dekat kul 12 masih bekerja walaupun dr rumah
rasa patut bos bg bonus ni
asal
ada tender je aku la orgnya yg akan blk lambat n siapkan segala keje

arini pun ada tender
tolong kak eja settlekan LOA aje
dlm ms sama sibuk trace stock2 yg missing dlm system
kena mencari segala document utk trace tu nanti
collection meeting lg
kemas n arrange store

banyaknya keje arini
patut la x sdr dh dkt kul 6 td
xleh blk lmbt sbb kak lina menunggu

next week nk cuti
tu yg kena settlekan semua keje
syida dh blaja sikit2 utk backup keje aku
tp itu br 10% dr tugas aku
byk lg nk kena ajar
dia dh siap remind get ready je phone utk dia call tnya itu ini
no problem aje klu nk mendidik org baru ;)

nak mengemas kedai n umah cuti nanti
hopefully will be a peaceful holiday
terpaksa cuti utk habiskan cuti tahunan yg x berusik itu
huhu

No comments: