Sunday, December 22, 2013

Doctor

Kak lina mencari Acid Folid
Kami ke farmasi dan bertanya pada orang yg menjaga kaunter
'Doktor suruh makan ke?' Tanya that girl
'Taklah, saya saja nak makan' kata kak lina
'Doktor suruh makan je baru boleh makan ke?' Tanya aku pula
'Xdelah, boleh je makan sebab vitamin kan. Lagipun baik utk orang nak jaga untuk pregnant ke apa'
'Saya nak untuk sebulan' cakap kak lina
'Amik la untuk 3 bulan. Im pun amik ubat untuk 3 bulan. Sebab dalam tempoh 3 bulan baru kita nampak kesannya' kata aku
'Dia ni Doktor' cakap kak lina sambil tunjuk aku pada that girl
Terus that girl pandang aku atas bawah
Doktor apa pakai tshirt n jeans je. Selipar aje lg plak tu (agaknya la dia fikir macam tu)
Hahaha
Sungguh lawak
Berkerut muka bila kak lina cakap aku doktor
Doktor mende tnya dia macam2 kan
Huhu

No comments: