Wednesday, December 18, 2013

P&Q Session

Tadi ada P&Q Session
Actually dari hari Isnin Helen dah curious tgk aku
Muka yg sangat x fresh
Muka bermasalah la kata orang

She ask me 'how r u?' Dengan muka curious dia
What to answer?
I'm ok... Just headache and pain on my hand
Actually lari dari kisah sebenar
Tak nak dia tau masalah personal aku dgn rakan sepasukan
But dari riak muka dia still nak tau something gak
Aku ubah topik cakap tangan sakit sebab main badminton tgn kanan
Patut tak boleh use a lot of right hand for the 1st year ni
Sebab masih banyak bahagian tulang x abis tumbuh

Berjaya menukar subject utk bicara hal peribadi
For me... Let me handle the problem with my own way
Biar la orang xnak berkawan dan bercakap
As long as kerja aku tak melibatkan they all
Biar la apa nak jadipun
Just prove to urself that u can do better even orang benci

One day... InsyaAllah akan terbongkar segala kisah
Sampai masanya nanti
Malu lah orang yg membuat penganiayaan pada aku
Malu lah orang yg terpedaya dgn cerita dusta tu soma
InsyaAllah dengan izin Allah swt

No comments: