Thursday, July 3, 2014

EPIP and Duit Raya

Team Leader, Helen dah bg email kelmarin kot pasal EPIP
Tapi aku ni jenis malas nak semak
Tapi tadi tetiba teringat nak tgk
Lor paling tinggi dalam team ke?
Alhamdulillah rezeki nak raya nanti
Masuk gaji bulan July

Xde la planning nak beli pape ke apa
Duit raya memang dah siap pun kumpul2 dr awal thn ke dr thn lepas x ingat dah
Setiap kali dpt rm20 ke rm10 baru aku akan asingkan
Dapat rm100 n rm50 pun asing
So bila raya xdela rasa sakit sangat nak tukar duit raya
Biasa setiap tahun aku memang tukar rm800
Tapi tahun ni selamat la x terasa gedebuk duit abis pasal dah prepare awal2

Duit raya pun dah siap masuk sampul masa puasa pertama
Dah bosan sangat xde mende nak buat
Siap2 la masuk duit dalam sampul
Memang over
Haha

Cuma tahun ni xde rm1x2 dalam sampul
Mungkin perlu ditukar jugak nanti
Sedara mara boleh la bg nilai rm5-100
Yg leluar tu rm2 ckp kot?
Hish kedekut btl 
Haha




No comments: