Friday, August 22, 2014

Alhamdulillah

Rezeki Allah bg lg
Townhall td
Danny announce nama aku utk 1st Degree top quoter (akupun sebenar x ingat nama award tu apa)
Dapat la rm280
Lepas tu announce lg sekali utk performance ke apa jadah
Pasal langsung takde mc dgn el sepanjang quarter 2
Dapat lagi rm100
Siapa nak bg senang2 kan...

Aku sebenarnya aim tahun ni lgsg xnak mc
Semoga berjaya
Kira nak tebus last year yang aku mc smpai 2 bulan lbh
Patah tangan punya pasal

Agak segan bila people nearby workstation aku menoleh n pandang dgn muka impress
Aku hanya sengeh mcm kerang yg wangi
Sebab aku memang sgt segan
Muka rasa panas je

Aku sebenar nak dapatkan team award
Tapi susah sebab tu perlukan kerjasama semua team members
Setakat termampu saja la
Alhamdulillah

No comments: