Monday, March 16, 2015

Packing

Aku sebenarnya sangat tak pandai packing utk travel
Masa nak pegi europe siap minta anak buah tlg tgk
Eeee x malu dah tua pun x reti
Siap kena tnya kak lina beg tak muat camna nk buat
Aku xleh fikir mcm mana dorg fikir utk muatkan semua brg

Tadi dah siap packing untuk ke Kelantan dan Terengganu
4 hari 3 malam
Ikut aku duduk homestay je save cost
Kakak aku jenis x suka homestay
Mesti nak hotel
Paling cikai 3 bintang
Standard biasa dia 4-5 bintang
Untuk tido aje kot
Buat pe nak habis sampai ratus/ribu
Pembaziran
Allah murka pd hamba-Nya yg membazir kan

Harap trip ni best la
Sebab Kak Ani join sekali
Xmau la asik kena jadi nanny nanti

Packing dah settle
Packing awal sebab esok malam nak lepak dengan convent girls lagi
Tapi orang yg berlainan pula

Ready to go

No comments: