Thursday, August 13, 2015

Cappadocia

Rezeki Allah itu maha luas
Tak terjangkal difikiran aku mampu menjelajah Turkey
Segala urusan dan perjalanan dipermudahkan
Alhamdulillah

Hot air balloon checked!
Green tour checked!

Masa bercuti ni la nak reward diri sendiri
Biar la habis berapa pun
Yang penting satisfaction
I'm glad to have 4 buddies around me for the entire journey
Blessed!

When there is someone younger than me
Automatically i will treat them macam adik sendiri
Even aku ni anak bongsu doesn't mean aku ni xde naluri kekakakkan
Ada ke perkataan tu?
Belasah je la

Najwa 10 years younger than me
Faten 5 years younger than me
Both gila amik gambar
Seriusly memang kena alert kemana dorang menghilang
Dan harus bersabar melayan karenah
Aku sendiri pun ada karenah gak (jangan nak ngata orang sangat ye isma)

Untuk Azeeza dan Suri
Both are senior
Nothing much to worry
But still nak kena amik berat
How their health
How they feel
Can they proceed 
Sebab in one team/group
X kira muda atau tua
Semua kena sama2 dalam setiap apa je aktiviti yang dilakukan

5 days dah ni
Aku dah rasa macam kenal dorang lama sangat
Maybe sebab sikap aku sendiri kot
Over protective
Might be dorang rimas
Gila ko x rimas
Bukan kakak kandung ko pun yang nak sibuk2 pasal diri ko
Sakit ke dah makan ke apa
Tapi itu la...
Selalu lupa diri bab tu

Aku enjoy sangat trip ni
Sangat worth it
Bersyukur pada Allah swt kerana mempermudahkan segala urusan
Dan menemukan aku dengan makhluknya yang baik2
Alhamdulillah



No comments: