Saturday, August 22, 2015

Routine

12 hari 11 malam
Menjadi rutin memastikan semua ada 
I mean semua ada kat bilik memasing/selamat
Make sure where they goes to
Where have they been
Sebab bila travel sesama ni
Kena la tau kemana dan dimana
If anything happen senang nak cari

And this morning bangun
Dah takde nak kejutkan najwa or faten
Suri dan Azeeza biasa bangun sendiri
Missing something disini
Semalam nak tido pun dah rasa lain
Ke aku cepat sangat rasa bond between us tu?

Hati dah mula rasa rindu kat geng
Moment2 bersama tu
Alhamdulillah dipertemukan dengan orang yang baik2

Miss u all.. Dalam bus nak ke flight

No comments: