Sunday, September 13, 2015

Katil

Finally
Tetiba beli katil
Punca sebab aku suka tilam dia
Tilam harga rm1300
Nangis
Tp fikir pasal utk keselesaan
Apa la sangat nilai harga tu
Gila ke apa pasal suka tilam beli katil?
Memang dah lama nak beli katil baru
Cuma x jumpa yang berkenan
Tapi yang ni pun bukan berkenan katil
Berkenan tilam
Hahaha
Mental aku ni
Maybe take 2-3 weeks sebab katil kena buat dulu
Tempah la nak design n kaler camna
I mean design dia dah ada
Just pilih n dia akan buat

Kena gigih cari duit
Sebab katil n tilam
Dah cost 3 months saving untuk travel

No comments: