Tuesday, October 27, 2015

Inspirasi

Semalam
Since xde kerja nak buat
Aku google berkenaan cambodia
Abg Somad la ni membuatkan aku teringat2
X dapat follow abg Somad
Mana tau nanti pegi sendiri pulak

Ada satu blog berkenaan cambodia
Dan itu negara ke8 asean country dia dah pergi
Another 2 to go

Akupun terus google negara asean
Ada 10 semua sekali
Malaysia, Indonesia, Singapore, Thailand, Vietnam, Laos, Myanmar, Brunei, Philipines, Cambodia
4 je aku dah pergi termasuk Malaysia
Plan macam nak ke Cambodia awal tahun depan
Kena cari geng ni

Thailand pun aku x jejak lagi
Brunei dah lama teringin nak pergi
Philipines asik x match time dgn Betchai
The rest x terfikir langsung
Since ada misi untuk visit negara mengikut umur
Memang akan semput la nak mengejar
Umur pun dh banyak ni

Kena usaha lebih
Dan mencari kawan travel yang ngam
Semoga cita2 ni diperkenankan Allah
Aminn

No comments: