Sunday, November 29, 2015

Turkey Buddies

Semalam berjaya hang out dgn Azeezaa and Suri
Makan dekat Dome
Suri plak bayar soma
Alhamdulillah

Lepak coffee bean
Aku plak belanja
Sebab masa kat turkey azeezaa byk belanja
Pastu lunch suri dah banje
Giliran aku la plak

Happy gila dpt borak mcm2
Seriusly aku rs destress
Kalau ckp korum 5 org lg best kot


Saturday, November 21, 2015

Keretaku

Arini bawa kancil ke Ah Long
Dia cakap skru ballbush ke amenda ntah dah loose
Dia tunjuk memang xde bunga dah
Rm60 terbang lagi
Sepanjang drive td memang xde bunyi dah
Let see later bawa pegi opis cmna
Sebab jalan pegi opis yang teruk
Baru kancilku akan berbunyi2

Monday, November 16, 2015

Jamu

Disebabkan masalah angin
Nor suruh makan jamu
Rasa dah almost 2 weeks makan jamu
Mula makan sebiji macam xde kesan
Nor suruh makan 2 biji
Sama je xde kesan
Badan still cepat lesu soma

Semalam borak dengan fiena
Dia cakap makan jamu mula2 badan memang lemah
Dalam seminggu macam tu
Lepas tu baru rasa segar soma
Aku dah lebih seminggu kot

We will see after habis sebotol
Kalau still lemau je badan
X sesuai la maknanya

Saturday, November 14, 2015

Kasut

Harini tgk movie dgn afiqah
Lepas tgk movie terus balik
Masa tunggu afiqah beli ticket komuter
Dengar orang panggil
'Isma'
Terus aku menoleh
Fatasha member kolej dulu
'Aku tgk gaya mcm ko. Tgk kasut plak sama mcm kt instagram. Tu aku panggil dulu 'isma''
Hahahaha
Orang recognize dr kasut?
Hish memang kena beli baru la 
Sebab kasut tu segalanya
Dari travel europe ke turkey
Dari kasut pergi kerja ke kasut jalan
Macam xde kasut lain
Tp memang xde kasut lain utk jenjln

Lately badan rasa cepat letih sangat
Terasa macam berat turun
Timbang semalam memang kurang dalam 1-2 kilo
Apa kes?

Friday, November 13, 2015

Tetamu

Abg Somad datang Malaysia
Spent one full day dengan dia
Semalam 9 pagi ambil
Tadi hantar ke airport gerak 8.30 dari hotel
Tido Pullman Putrajaya semalam
Penat badan ya Allah
Dengan tido 3 jam semalam
Kerja macam orang gila punya banyak

Abg Somad tolong baca peta
Harap aku
Memang x kemana la
Alhamdulillah sempat bawa ke Seremban


Sunday, November 8, 2015

Bukit Tinggi

Weekend getway
Bawa Afiqah cuti sempena cuti sem
Bawa Nurin as belated besdei gift
Berjimat cermat
Soma join sekali
Dengan ekonomi Malaysia teruk ni
Haha

Gambar dari tempat penginapan
Nora Lodge


Friday, November 6, 2015

Susah

Semalam
Kena naik rumah balong
Tido sana sebab nanti tinggal afiqah dengan firdaus je
So aku pun terus naik tido sana
Kisahnya xleh tido
Ada gangguan
Kul 4 mata dah x larat baru aku dapat tido
Dekat kul 9 dah terjaga
Letihnya

Kerja belah malam
Bila x cukup tido atau rehat
Terasa hilang segala tenaga
Kalau kerja pagi x cukup tido atau rehat
Masih lagi ada tenaga nak terkinja2
Haha

Wednesday, November 4, 2015

Urut

Urut kat amante hari ahad
Isnin badan lebam2
Selasa badan sakit2
Rabu badan lemau
Haish
Urut bukan untuk makin sihat ke? 

Tuesday, November 3, 2015

Tabung haji

2 bulan kumpul rm20
Dapat dah 50 keping
Terus buka akaun tabung haji
Alhamdulillah