Saturday, February 20, 2016

Brownies

Since along dah pindah ke KL
Kak Lina cerita pasal dia order brownies utk office dia
Aku pun terus order utk bw pegi opis
Dan rasanya sangat yummy
Less sweet and chewy
Ya Allah sedapnya
Puas hati
Member office semua suka
Alhamdulillah

Tapi terlupa plak lupa bagi kt akak sorang ni
Cuma aku agak terasa dengan dorang kt office
Apa2 dorang bawa x penah pelawa aku
Selalu makan sesama dorg aje
Tapi bila aku bawa
Memang aku bagi kt dorang
Dan bila aku terlupa bagi
Mula demand nak request special dari aku
Eh? Apahal?
Ko bawa pape penah bagi aku ke?
Ikutkan hati malas layan

Buat je la amalan mulia
Biar Allah je membalas



No comments: