Sunday, May 15, 2016

Dubu Dubu

I was wondering either its halal ke tidak
Once nor inform that she did check all the suppliers are halal
Baru la confident to have brunch there
Outing with Afiqah, Firdaus, Aisy and Nor
Nor belanja la as always
Dah dia nak sangat makan makanan korea
To be honest
Tekak saya sangat kemelayuan
Korea or Japan food memang paksa makan
Travel to Turkey last year pun xleh nak terima
Tapi bila travel we have to force to eat
Or else no energy to move la kan

I don't even know apa menu yang dipilih
Totally ask Afiqah help to choose
She might know a bit what I can eat and what I don't
Nasib ada nasi + jagung + tauge besar gajah + a lot of vege
Which aku makan nasi n daging aje
Makan gak sikit carrot n sayur2 yang ada sebab all mixed together
Seksa weh nak makan
Sah x habis
😂😂😂

Ini menu aku tadi



Sampai sekarang
Kak Lina je tau apa aku boleh makan n tak
Susah la tekak melayu asli ni 😅

No comments: