Tuesday, July 26, 2016

Exercise

Sekian lama x exercise
These few days started exercise
Sikit2 je macam squat aje
Today start dengan squat, lari setempat and lompat bintang
X sampai 5 minit
Dah rasa oxygen x sampai kat jantung
Terus stop
Sikit2 la dulu
Nanti lama2 ok la tu

Sunday, July 24, 2016

Herlina new car

Arini tolong kak lina
Ambil kereta kat kia
Alhamdulillah kak lina beli gak kereta
Dan diberi peluang untuk memandu
😄


Sunday, July 17, 2016

My Baby

The moment pandang muka Adelle
Tengok Adelle tido
Ada satu rasa dihati
Rasa xtau nak digambarkan


Saturday, July 16, 2016

I xnak kopi, I nak Milo

So sudden aku jerit macam Alif Satar punya tone
Entah tengah borak apa dgn Sapura tadi
Hahaha
Adehhh
Kak Anis jauh pun boleh dengar and gelak2 dengar aku jerit
Kak Leny pun yang lagi jauh boleh dengar
Pengaruh dia semanis honey betul

Actually the moment aku jerit tu during our dinner break
So memang budak lelaki xde kt opis
Selamatttt
Haha

Kisah berbual dengan Sapurah tu sesuai dengan wording tu
Tu yang tiba2 jerit
Thought that my voice not out loud
Out loud rupanya
Satu opis gelak
Malunya 😂

Friday, July 8, 2016

A bit late

Lupa nak update blog for raya
Selamat hari raya semua
Even dah raya ketiga

First day raya menjadi kemestian ziarah mak abah dipusara mereka
Ziarah mak dan kakak kak ani (kakak ipar)
Pergi pula ke rumah abgnya
First time ziarah sojib di rumah baru
Kerumah mama pula
Membantu apa yang patut bila tetamu datang
Petang kerumah paklang
Ex mayor of KL
Paklang bagi duit raya kat semua tetamu
Ada open house rupanya
Dapat rm200 ko
Terkejut ai 😄
Alhamdulillah rezeki

Sunday, July 3, 2016

Remy Ishak

Sejak bila sanggup menunggu?
Demi Remy
Sanggup la plak ke istana budaya
Dan rezeki berjumpa dan bergurau senda
Sangat cool orangnya
Hensem xde tapi manis ada



Saturday, July 2, 2016

Gagal

X dapat kerja dengan Helen
Aku pun x mengharap
Sebab HR dia sangat kerek
Assessment email tu mention before Sunday
So aku plan buat hari Sabtu
Boleh HR call marah
Malas betul nak layan
Start dari tu hati dah x seronok
Memang berharap x dapat keje situ
Walaupun sebenarnya aku suka kerja dengan Helen
Rezeki masih di SSI
InsyaAllah everything will be good
Aku happy dengan team baru