Wednesday, September 21, 2016

Ditipu?

I paid rm650 to replace for a new door and repair current grill
And as a deposit for table top
Another rm700 will be paid once job done
But...
That guy keep change the date
From a day before raya haji
To saturday after raya haji
And change to Monday or Tuesday the following week
Untill now
I couldn't reach him
Tried to call so many times
The line is not even connected
I did tried to call around 1.16am today
Yes its seems crazy to call people at midnight time
But i'm just trying my luck
The line is connected and nobody pick up the phone
Ok, assuming that he is sleeping
I left a sms asking if there's any problem that make the job postpone without informing me anything?
No reply till now
I tried to call again around 11am this morning
The line goes into mailbox
Ok xpe
Sabar

Dugaan Allah
Redha
Rm650 only
Allah replace with your increment of rm100 monthly start from this month
Its cover your lost of rm650 Isma
Setiap apa yang berlaku, pasti ada hikmah
Its just that aku sakit hati
Why the because?
Dia bukan x kenal kitorg 
Rumah abg aku, rumah kakak aku n even rumah aku
Grill semua dia buat
Cuma lately dia macam ada problem
Masalah bercerai n so on

Aku pandang sudut positif
Still give him some time
Ada, ada la
Xde xpe
Bukan rezeki aku la
Duit yang dah bayar tu

Cuma kena fikir pasal pintu
Macam mana nak ganti kunci tu
Ada abg
Tapi xde seorang pun tanya masalah aku
Even semua tahu apa yang berlaku
Masa polis pecah pintu haritu

Aku boleh replace lock tu
Tapi size x sama
Perlukan gerudi untuk buat bentuk yg sama
Dan itu bukan kemahiran aku
Dan aku xde alat

Xpela
Sabar dan tunggu dan lihat
InsyaAllah
Semua will be ok

No comments: