Monday, February 13, 2017

Scam

Apa kau rasa
Dah excited nak ke Jepun
Tiba2 tiket flight yg kau book dari agen sejak september 2016, tiba2 je xde
Company tu shut down
Accomodation dah bayar
Flight tiket 3 orang rm4590
Accomodation lagi dalam rm2000
Allah
Aku kecewa yang amat
Rasa nak menangis tapi xde air mata

Member nak beli thru website
Aku yang gatal ajak beli pakai agen
Konon murah 10%
Sebab nak jimat 10%
Kerugian 110%
Padan muka
Kalau hati dah rasa berat
X payah la teruskan
Ni dah tau rasa berat hati
Gatal teruskan

Aku kena ganti balik duit dorang
Sebab semua salah aku
Allah

No comments: