Wednesday, March 15, 2017

Update

7th March was my birthday
Anna dengan Huda bg coklat
Unexpected dapat hadiah
Taufiq was the first person wish birthday
Terkagum
12.01am dia wish
Mana dia ingat ntah la
Dah la x letak birthday notification dekat fb n etc
Subiha wish as well
Ini memang impress kali kedua sebab orang yang x pernah ingat boleh wish
And Kak Siti wish as well
Impress kali ketiga
Wish dari orang yg kita x jangka
Mampu buat kita happy x terkira
Alhamdulillah bertambah usia
Harap segala dugaan yg Allah bg
Dapat mematangkan pemikiran keanak2an aku ni

Xde latest story happen dlm hidup
Cuma tgh berfikir perlu atau tidak belu kereta baru
Kancil dah byk kali sakit
Poket pun dh semakin menipis
Nizal dah suruh beli myvi aje
Sebab everytime breakdown
Dia kena susah2 datang x kira pagi buta or malam buta
Kesian
Tapi itu je abang yg blh harap
Dia mekanik dulu
Sekarang tauke bas sekolah
Alhamdulillah dia semakin berjaya

Kerja as usual
Nothing interesting
Nak cari kerja baru is sangat malas

Esok ke Pasir Gudang
Lusa balik KL ikut Ross
Itu je update setakat harini

No comments: