Sunday, April 2, 2017

Belated birthday

Tiba2 rasa nak celebrate birthday sendiri
Hahaha
Ye, poyo je kan
Seumur hidup, rasa baru first time excited siap tempah cake
Order moist chocolate cake kat along
Dengan cheese tart sekali
Saja nak belanja team 
Alang2 birthday Sapurah 21 March
So aku buat sekali
Anna plak January
Kira kita combine one quarter punya birthday
Dorang xtaupun aku nak celebrate birthday
Just tanya siapa cuti semalam kt dalam group whatsapp
Konon nak bawa cheese tart
X bgtau la nak bawa kek
Small surprise utk semua

Masa sampai terserempak dgn Jay
Inform la kat dia nak celebrate birthday
Sebab dia tgk kotak besar 🤣
Dan Jay pun siap2 bawa enpon boleh amik gambar
Yang lain soma x bawa
Aku memang x ingat langsung
Enpon tinggal je atas meja

Around 5pm macam tu
Aku dah siap 4pm request
Cantik plak delta not functioning
Terus panggil team ke pantry
'Ada project' aku cakap 😂
Ragu macam xnak
Dengan serius aku cakap 'i just need your 5 minutes'
Terus semua bangun masuk pantry
Ragu siap cakap 'jom bos dah marah'
Kurang asam
Padahal dia lead kitorg 
Hakhak

Semua happy
Alhamdulillah
Lepas ni boleh la celebrate birthday quater lain
Terus diskas birthday memasing
Jimmy siap mention birthday Hafiz
Selamba aku sound
'Shockwave aje, team lain x masuk'
Ko gila aku nak sponsor soma orang
Adehhh
Team sendiri ok la nak sponsor

What can make me happy is...
When i see people happy...
Tu dah cukup membahagiakan hati
Alhamdulillah

I don't need their money
Aku sanggup sponsor
I just need their respect between each other
Care to each other
And help each other
Itu yang aku dapat dalam team shockwave ni
Alhamdulillah



No comments: