Monday, April 24, 2017

Late Update

Lately kurang rajin update kisah hidup
4 April haritu sepatutnya ke Japan
Tapi Allah memberi hikmah untuk Zeza mengutamakan kakaknya
8 April Zeza maklumkan kakak dia meninggal
Innalillahiwainnalillahirojiun
Semoga rohnya dicucuri rahmat
Al-Fatihah
Aminn

Nothing much happen sejak solo x berkawan baik dengan sahabat lama yang melupakan diri aku sejak dia berkereta
Mostly weekend duduk rumah aje

12-14 April haritu habiskan cuti yang sepatutnya dihabiskan di Japan
Dan antara hikmah x ke Japan
Dapat amik anak buah habis belajar kat Pasir Gudang
Aku ajak Nor Balang n Kak Ani
Kami bercuti kesana untuk ambil Afiqah habis belajar
Jalan2 sikit
Cuba makanan itu ini
Balik KL demam
Hahaha
Panas x berangin dan kurang minum air
Sampai Rabu
Khamis dah start sakit tekak n simpton flu sikit2
Jumaat balik KL
Allah hu Akbar
Accident pula Hilux hentam belakang
Alhamdulillah xde pape yang kritikal
Bumper terkopak, cermin pecah
Nasib Velfire
Kalau kancilku, xde rupa dah kot
Huhu

Balik dari amik Afiqah tu singgah JPO kejap
Beli kasut n jalan2 n dorang makan
Aku n Nor x makan sebab x bape nak lapar
Tapi tapau subway risau tetiba lapar
Lepas accident tu pegi IPD kulai buat report
Balik tu makan la subway sebab dah start lapar
Sampai rumah kul 1am
Fuh penatnya seharian diperjalanan
Alhamdulillah segala urusan selesai

Semalam pula
23 April
Hiking dekat Hutan Rimba Kota Damansara
Jumaat Anna buat statement 
'I dont accept no as an answer'
Aku pun dah berkali2 dorang ajak
X pernah sekali follow
Kali ni ikutkan la sebab Jay yang guide
Nasib la memang ada buat 2-3 minit exercise hari2 sekarang ni
So xdela kaki sakit gila2 
And ikut nasihat anna gak
Rendam kaki dengan air suam letak garam
Mungkin berkesan sebab lepas tu rasa kelegaan
Seumur hidup
Itu la kali pertama hiking
Rasa taubat tapi at the same time seronok
Anna dah siap pesan beli kasut hiking pasni
InsyaAllah nanti beli

Ni je update kot
Gambar hiking semalam untuk kenangan dimasa tua nanti




No comments: