Wednesday, June 21, 2017

Narkotik - 2nd time

Allah hu Akbar
Semalam kena serbu lagi dgn polis narkotik
Siapalah agaknya yg x habis2 dengki dgn aku ni?
Report aku jual dadah ke amik dadah sebenarnya?
Aku ni jenis x kacau orang pun

Tgh basuh ayam semalam tiba2 air paip macam kena tutup
Tinjau luar tgk xde org
Akupun buka grill n nak buka balik paip air
Tgh pusing kepala paip tiba2 polis 4 orang datang serbu suruh masuk rumah
Aku minta tgk kad kuasa bagi tgk seimbas lalu je x sempat nak baca ke apa
Dengan rs takut tu aku masuk rumah
Mula2 polis tutup pintu
Aku suruh buka yg jg pintu mcm xnak buka
2nd time aku suruh buka siap mention 'sekarang 4 lelaki dalam rumah saya dan saya perempuan'
Akhirnya dia buka pintu siap mention xpe buka biar orang tau

Sorg terus buka pintu store tgk
Pastu tanya bilik aku mana
2 jaga pintu
Sorang masuk tgk backpack
Xde benda mencurigakan
Aku terus tanya
Siapa buat report ni?
Dorang x bgtau just bgtau aku
'Ada orang buat report'
Xkan x recce terus serbu
2nd time dah ni
Pastu dorg minta maaf and beredar
Serius aku rasa fobia
Terus rasa nak keluar dr umah ni
Rasa terancam
Ada orang nak aniaya
Semoga Allah lindungi aku
Aminn ya Allah

No comments: